Facebook MediaSocial ca es

Optimització de notícies en blogs d'empresa

Tens un bloc d'empresa? No? Bé, si no el tens, nosaltres t'ho creem en un moment integrat en la teva pròpia web. I si el tens, segur que t'interessa millorar-lo i aconseguir que de veritat et ajudi a incrementar les teves vendes i materialitzar la teva inversió.

Per a les vendes en línia, es fa gairebé imprescindible comptar amb un bloc on publicar les novetats de productes, serveis, així com altres notícies del camp temàtic dels teus vendes.

En aquesta tasca, és gairebé tan important el contingut de la notícia com la manera en què s'explica. I no parlem de tergiversar la notícia, sinó que llencem a la paperera les velles i avorrides notes de premsa i, partint de la mateixa base, redactem unes notícies interessants i entretingudes per aconseguir així que el teu públic se senti més atret i també els grans cercadors es fixen en què estàs comptant per ajudar al posicionament web de la teva marca.


Més informació dels nostres serveis de posicionament en cercadors Pressupost i contractació de SEO i posicionament en cercadors