Facebook MediaSocial ca es en

Social media

El Social Media és la tècnica de marketing que aconsegueix la fidelització de clients a través dels mitjans socials.

En altres paraules, consisteix a buscar clients i relacionar-nos amb ells usant com aliades les xarxes socials: Facebook, Tuenti, Twitter, Youtube, ...

A diferència dels mitjans socials tradicionals com la premsa escrita, la televisió i la ràdio, els mitjans socials són totalment diferents, molt més econòmiques i accessibles perquè qualsevol empresa publiqui informació i difongui els seus productes i serveis.

A més, en els mitjans socials trobem a un públic enfocat directament a la nostra marca, ja que són ells els que decideixen interactuar amb nosaltres, i interessat en els nostres productes gràcies a la gran segmentació, a diferència de la publicitat convencional que es difon a cegues per a tothom i té molta menor efectivitat per això.

També podrem arribar a una audiència sense límit, a diferència de dependre, per exemple, del nombre de lectors d'un diari o d'espectadors d'un programa televisiu. I 24 hores al dia!

Els resultats són ràpids en comparació amb els mitjans tradicionals on la resposta a una campanya de màrqueting pot ser de setmanes o mesos. En les xarxes socials, s'aconsegueixen més resultats en un temps molt menor. El teu ROI ens importa.

Les campanyes en mitjans de comunicació tradicionals caduquen gairebé a l'instant, durant el temps en que dura l'anunci de televisió, l'edició del diari, o el temps en què un usuari veu una tanca publicitària. En canvi, gràcies a les xarxes socials, el nostre públic i clients poden estar connectats sempre amb la nostra marca.

El social media és bidireccional, de manera que no únicamente som nosaltres els qui parlem i generem continguts, sinó que els usuaris són els qui participen amb nosaltres. De fet, és essencial escoltar als nostres clients.

Escuchar primero para vender después.

Més informació dels nostres serveis de Social Media Pressupost i contractació de Social Media Marketing