Facebook MediaSocial ca es

Marketing en xarxes socials

A socialmedia.cat oferim serveis de marketing en xarxes socials per la teva empresa.

No coneixes quins avantatges o valor afegit poden portar les xarxes socials a la teva empresa?

xarxes socials

Presència

Si la teva empresa no està en les xarxes socials no està del tot a Internet.


marques

Millor imatge i branding

Crearem un perfil d'empresa en les principals xarxes socials totalment professional i això ajudarà a millorar la teva imatge i reputació en línia, a més de igualarte amb les grans empreses que inverteixen en treballar les social networks.


customer care

Millora de l'atenció i relació amb el client

Què millor manera de comunicar-nos i atendre els nostres clients que mitjançant les xarxes socials, on l'usuari passa hores a la seva pàgina i se sent còmode perquè és ell qui demana unir-se a nosaltres...?


fidelització

Fidelització

Després de la compra, el nostre client seguirà connectat a nosaltres gràcies als esdeveniments i novetats. Hi ha una gran probabilitat que els clients que aconseguim retenir connectats amb els nostres perfils, tornin a comprar de nou, d'això s'encarreguen els nostres community managers.


posicionar

Posicionamento en buscadors

Des de fa poc temps, els grans cercadors com Google, Yahoo o Bing s'indexen les entrades de les xarxes socials pràcticament en temps real. Així, tot el que publiquem al nostre mur de Facebook o els nostres tweets, són indexats ràpidament pels cercadors i apareixeran com a resultats de cerca naturals molt ben posicionats. És un SEO barat i fàcil.


Per cert, encara no saps que ...


Accedeix aquí per conèixer què és el Social Media.

Més informació dels nostres serveis de Social Media Pressupost i contractació de Social Media Marketing