Facebook MediaSocial ca es en

Twitter

Twitter és un nou mitjà i eina de comunicació en línia amb el d'enviar missatges de menys de 140 caràcters als nostres amics (anomenats seguidors) i de manera pública en general.

Actualment Twitter és la 10a pàgina web més visitada del món amb més de 65 milions de missatges (tweets) publicats cada dia i 300.000 nous registres de comptes diaris.

Twitter ens permet posar-nos davant del públic objectiu de manera que és possible connectar amb ells i començar una relació en la qual cada missatge enviat compte, i pot portar a connectar amb més gent. A més, també ens permet conèixer els missatges que generen els nostres seguidors i veure el que s'esmenta sobre la nostra empresa en aquesta xarxa.

Nosaltres portem a terme les següents estratègies per a la promoció a través de Twitter dels teus productes, ofertes i serveis:

twitter

Creació de comunitat

Depenent del tipus de campanyes i del tipus de negoci, enfocarem la comunitat Twitter a un determinat cas d'ús.


informe

Publicació de continguts i tweets

Responem tweets, generem continguts d'interès per als seguidors, llancem promocions i campanyes amb Twitter com a mitjà de promoció.


informe

Dinamització i cerca de followers

Totes les accions van encaminades a l'augment de seguidors (followers), visites i vendes a la nostra pàgina, per maximitzar el màxim possible el ROI.


Més informació dels nostres serveis de Comunitats Twitter Pressupost i contractació de Social Media a Twitter