Facebook MediaSocial ca es en

Presència en mitjans en català per empreses

L'ús del català i la promoció en mitjans en línia en català és una necessitat per adaptar-se al mercat català

La presència del català a Internet, a l'empresa i a l'activitat econòmica millora any rere any, i les noves tecnologies i les xarxes socials obren moltes possibilitats per apostar pel català a l'empresa i situen el català com un valor molt competitiu.

Des de SocialMedia.cat oferim aquests serveis:

publicitat

Publicitat a l'Internet català

Gestionem campanyes publicitàries amb diversos portals i xarxes catalanes i negociem acords publicitaris beneficiosos per a anunciants, portals i editors de continguts.


flog

Publicitat a Flog.cat

Gestionem en exclusiva campanyes de publicitat personalitzades a la pionera xarxa social flog.cat, creant anuncis i creativitats atractives i segmentant per optimitzar al màxim les campanyes.


flog

Social Media en català a la xarxa Flog.cat

Oferim assessorament i prestem servei de community management per campanyes de marketing a la xarxa en català flog.cat, mitjançant les pàgines d'empresa.

Si vols incrementar les teves vendes al mercat català gràcies als mitjans digitals i socials, només has de posar-te en contacte amb nosaltres.

Més informació dels nostres serveis de publicitat a la xarxa catalana Pressupost i contractació de Publicitat i Social Media en català