Facebook MediaSocial ca es en

Posicionament a Google, SEO

Els nostres serveis de SEO (Optimització per al posicionament en cercadors) estan dirigits a millorar l'estructura i contingut de les pàgines web per aconseguir millors posicions en els resultats de cerca en els principals cercadors d'Internet.

A socialmedia.cat ens centrem en Google como principal buscador, encara que no obviem altres com Yahoo i Bing. Per aconseguir estar entre els primers resultats seguim un treball constant que inclou:

seo google

Estudi i auditoria inicial

Realitzem un estudi complet de la pàgina web, de tots els factors (in-page i off-page) que afecten el posicionament i construïm així el pla d'optimització SEO, depenent de les necessitats.


tècniques seo

Millores tècniques SEO

Poponemos la millora de les qüestions tècniques per a la pàgina web, a càrrec del client o realitzades pels nostres tècnics.


posicionar web

Posicionament en cercadors

Desenvolupem diverses tècniques (excepte la compravenda d'enllaços) per augmentar la popularitat i trànsit del lloc web, sempre prioritzant les paraules clau òptimes i els focus de contingut de qualitat.


reputació

Reputació web

Efectuem un seguiment de les opinions socials de la nostra web i serveis.


comunicació i notícies

Optimització de notícies, blogs i fòrums

Enviament de notícies de premsa a diversos mitjans socials, portals de notícies, blogs, fòrums, ...


estadístiques

Diagnòstic i mètrica web

Mitjançant l'anàlisi del trànsit web realitzem els informes i estadístiques de l'evolució de visites i continguts del web, i proposem millores.


googlemaps seo

Google Maps

Per ajudar a les vendes d'àmbit local, oferim optimització de la ubicació a Google Maps de l'empresa, paraules clau, generació de contingut i promoció amb ressenyes.


posicions seo

Informes i evolució de posicions

Tenim una pionera eina pròpia per observar la posició en cercadors de cada paraula clau i observar la seva evolució en el temps. Nosaltres li traslladem els resultats.


Més informació dels nostres serveis de posicionament en cercadors Pressupost i contractació de SEO i posicionament en cercadors