Facebook MediaSocial ca es

Blog de Marketing i Social Media

Adéu, Messenger

Després de més de 14 anys, el mític Windows Live Messenger, abans conegut com MSN Messenger, tanca definitivament.

El servei seguirà estant operatiu a la Xina i tots els altres usuaris seran obligats a actualitzar al nou Skype, que permet iniciar sessió amb el compte de Microsoft, i podran conservar tots els contactes.

Tants moments, tantes converses, tantes nits desvetllades, tantes històries, tants ciberligues, tants icones, tants avatars, tants nicks complicats, tants brunzits ... Recordem-ho per sempre amb aquest divertit vídeo fet per Microsoft France:Tot l'equip de SocialMedia expressem el nostre condol i guardarem el seu record sempre.

R.I.P.


El pagerank ha mort?

Des d'un temps ençà, Google - a través de Matt Cutts- ha vingut dient-nos que cada vegada tindria menys en compte la mesura del Pagerank com a valor per al posicionament en els resultats de cerca d'una pàgina web.

Durant aquesta última dècada, el Pagerank, una nota del 0 al 10, que qualifica la rellevància o importància d'un lloc web, ha estat una mesura a tenir en compte, i el fet d'intentar augmentar aquest valor, ha estat un dels més grans maldecaps per a administradors web i la gent de màrqueting web.

Des del dia d'avui, estem observant que no es retornen resultats de Pagerank de cap web, des de cap dels servidors disponibles.

Serà que el Pagerank ha mort o només és un error tècnic temporal de Google?

La veritat és que a socialmedia.cat ja tenim molt poc en compte aquest valor per als nostres serveis d'optimització web, aquí només ens preocupa la qualitat del contingut i la posició en els resultats de cerca per les paraules clau òptimes. Però, tot i així, aquí ens preguntem si això es deu a un error temporal o és que Google ha finalitzat d'oferir el Pagerank, com tant s'havia especulat.

A falta d'algun anunci oficial de Google, encara no sabem res segur. "Seguirem informant", doncs.

Actualització (7/10/2011):
Sembla que ha estat un simple canvi en l'adreça URL amb la qual obtenir el Pagerank.
Ara l'adreça URL del "API" de Pagerank té la següient adreça:
http://toolbarqueries.google.com/tbr?client=navclient-auto&features=Rank&ch=***HASH***&q=info:mydomain.com


Busquem comercials de màrketing online

Busquem comercials de màrqueting online. Accedeix a l'article per veure l'oferta.

Llig més


Facebook vs Twitter search

El percentatge de visites a facebook.com que prové d'un motor de cerca segueix baixant i el de Twitter augmentant.

Llig més


Google Instant amb el teclat

Amb només el teclat pots controlar totes les novetats introduïdes amb la millora de Google de resultats instantanis, anomenada Google Instant Search.

Llig més


Mostrant de 1 a 5 de 5 notícies. 1  <>