Facebook MediaSocial ca es

Blog de Social Media

El pagerank ha mort?

Des d'un temps ençà, Google - a través de Matt Cutts- ha vingut dient-nos que cada vegada tindria menys en compte la mesura del Pagerank com a valor per al posicionament en els resultats de cerca d'una pàgina web.

Durant aquesta última dècada, el Pagerank, una nota del 0 al 10, que qualifica la rellevància o importància d'un lloc web, ha estat una mesura a tenir en compte, i el fet d'intentar augmentar aquest valor, ha estat un dels més grans maldecaps per a administradors web i la gent de màrqueting web.

Des del dia d'avui, estem observant que no es retornen resultats de Pagerank de cap web, des de cap dels servidors disponibles.

Serà que el Pagerank ha mort o només és un error tècnic temporal de Google?

La veritat és que a socialmedia.cat ja tenim molt poc en compte aquest valor per als nostres serveis d'optimització web, aquí només ens preocupa la qualitat del contingut i la posició en els resultats de cerca per les paraules clau òptimes. Però, tot i així, aquí ens preguntem si això es deu a un error temporal o és que Google ha finalitzat d'oferir el Pagerank, com tant s'havia especulat.

A falta d'algun anunci oficial de Google, encara no sabem res segur. "Seguirem informant", doncs.

Actualització (7/10/2011):
Sembla que ha estat un simple canvi en l'adreça URL amb la qual obtenir el Pagerank.
Ara l'adreça URL del "API" de Pagerank té la següient adreça:
http://toolbarqueries.google.com/tbr?client=navclient-auto&features=Rank&ch=***HASH***&q=info:mydomain.com

Nuevo comentario

Nom
E-mail
Missatge
Introdueix el codi de la imatge
Reload Image