Facebook MediaSocial ca es

Facebook per empreses

Mitjançant el nostre servei de social media a Facebook, oferim una solució completa per a la visibilitat del nostre negoci a la principal xarxa social de l'actualitat.

Aquests són els nostres serveis de social media per a Facebook:

facebook

Estudi inicial

Realitzem un estudi del mercat, del públic objectiu, estudi de competència, estratègia, característiques de la comunicació, etc. i tracem així un pla de campanya destinat a la promoció del nostre negoci a Facebook.


crear pàgina facebook

Creació de perfil d'empresa

Registrem la marca i configurem l'espai de comunitat, prestant atenció al posicionament dins la xarxa social ia la optimització per cerques.


comunitat facebook

Creació de comunitat

Creem la comunitat, generem contingut i iniciem les campanyes de màrketing.


seguidors

Obtenció de popularitat

Expansió inicial, desenvolupament de campanyes, promocions exclusives, tècniques per involucrar al consumidor, relació pública, expectatives de mercat, fidelització, col.laboració de clients, captació de clients, ....


facebook apps

Posicionament amb Facebook

A més de la necessitat d'optimitzar les pàgines i perfils per a cerques i suggeriments dins de la xarxa Facebook, des de fa poc temps, els grans cercadors com Google, Yahoo o Bing indexen les entrades de les xarxes socials pràcticament en temps real. Així, tot el que publiquem al nostre mur de Facebook és indexat ràpidament pels cercadors i apareixerà com a resultats de cerca natural molt ben posicionats. És un SEO barat i fàcil.


Més informació dels nostres serveis de Social Media a Facebook Pressupost i contractació de Social Media a Facebook