Facebook MediaSocial ca es

Publicitat en Tuenti

Tuenti ens ofereix dos mitjans per promocionar les nostres pàgines, llocs web i promocions a través de la xarxa social a Espanya.

El valor afegit de la promoció en Tuenti és la innovació, gran segmentació, nous formats i una gran cobertura.

Nosaltres gestionem per a tu la teva campanya de publicitat en Tuenti i la optimitzem al màxim.

tuenti eventos promoción

Esdeveniments patrocinats

El sistema d'esdeveniments patrocinats de Tuenti permet crear una campanya en el sistema d'esdeveniments de Tuenti, destacant sobre la resta. Es sol usar per a concursos, ofertes o informació atractiva ja que permet interacció amb els usuaris i és molt poc intrusiva.

A l'usuari li apareixen aquests esdeveniments a la seva pàgina inicial, pot accedir i interessar-se per l'oferta i compartir-la amb els seus amics, ajudant a la seva difusió. Els esdeveniments patrocinats ofereixen opcions de segmentació (orientació per variables com edat, població, sexe, idioma, ...)

Nosaltres configurem la teva campanya, minimitzem el cost i maximitzem teus resultats.


tuenti benvinguda

Publicitat de benvinguda

Quan els usuaris inicien sessió a Tuenti, passen per una pantalla intermèdia de càrrega on en el temps d'espera (uns 15-30 segons) es mostra publicitat. Aquest mitjà és molt beneficiós per a campanyes visuals i pot tenir un gran èxit. A més, pot relacionar-se amb un esdeveniment patrocinat creat paral.lelament.

El sistema permet personalitzar els missatges amb el nom d'usuari i segmentar amb multitud de variables. Nosaltres li vam crear la campanya òptima per reduir els costos i maximitzar els resultats i interactivitats.


social ad

Social Ads

És un format nou visualitzable en les pàgines de cada usuari, on es convida a participar a través de missatges relacionats amb els seus contactes.


tuenti vídeo

Formats de vídeo

És un tipus de publicitat que pretén cobrir les necessitats de comunicació audiovisual dels anunciants. Mostra únicament un espot a l'usuari durant la seva navegació, de manera automàtica després del seu inici de sessió o en resposta a certs esdeveniments. Hi ha una gran capacitat de viralización del vídeo i genera trànsit gràcies a enllaçar a l'espai de l'anunciant.


Més informació dels nostres serveis de marketing en Tuenti Pressupost i contractació de marketing en Tuenti